Preskočite na vsebino

Servisni paket za absorpcijske sušilce

0.00

Vsi servisni paketi so v celoti visoke kakovosti, opremljeni so s premijskimi komponentami in so enostavni za uporabo. Zaradi pametne zgradbe in visoke kakovosti je čas servisiranja zelo skrajšan v primerjavi z adsorpcijskimi sušilniki. To prinaša veliko prednost v kakovosti in času. Manjša potreba po razgradnji med servisiranjem pomeni tudi manjše tveganje za upravljavca. Skrajša se čas nedelovanja, kar poveča učinkovitost namestitve.

Servisni paketi so razdeljeni v 12- in 24-mesečne pakete, ki so stroškovno optimizirani in nudijo velike prednosti. »Vse je vključeno« je pri tem naše edino in jasno vodilo.

Uporabljena sušilna sredstva

Polnilo sušilnih sredstev ali adsorbent je strukturirano glede na adsorbirano vrsto za vsa tlačna rosišča in vsa področja uporabe, dobavi pa se kot to nadomestno polnilo za vse vrste ECOTROC®AT. KSI uporablja izključno sušilna sredstva in adsorbente uveljavljenih nemških proizvajalcev, npr. BASF. Materiali najvišje kakovosti za KSI predstavljajo standard, saj slabše alternative običajno ne dajejo želenih ali potrebnih rezultatov. Kot običajno, KSI vseeno zagotavlja dobro razmerje med ceno in učinkovitostjo.

Servini deli in sušilna sredstva z adsorpcijske sušilnike drugih proizvajalcev

KSI tudi dobavlja servisne pakete, sušilna sredstva in aktivno oglje desiccants za servis breztoplotnih adsorpcijskih sušilnikov drugih proizvajalcev in tistih z regeneracijo toplote, ki ustrezajo zahtevam proizvajalca.

Pošlji povpraševanje
Pomaknite se na vrh